Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Grönsaker – Så & odla – Handboken för att lyckas med din skörd" by Lena Israelsson, Moa Långbergs & Expressen Magasin # eBook PDF Kindle ePub Free

Grönsaker – Så & odla – Handboken för att lyckas med din skörd

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Grönsaker – Så & odla – Handboken för att lyckas med din skörd
  • Author : Lena Israelsson, Moa Långbergs & Expressen Magasin
  • Release Date : January 03, 2016
  • Genre: Gardening,Books,Lifestyle & Home,
  • Pages : * pages
  • Size : 11944 KB

Description

Solmogna tomater, het chili, majskolvar till sommarens grillkvällar... Har du bara lite plats på din balkong så är det enkelt och belönande att odla tomat i kruka. Och peta ner lite sättlök och du kommer att belönas med härligt välsmakande lökar till sommaren, ja även till vintern om du lagrar den. Salladslök är en ljuvlig primör där du kan använda hela växten, från rot till blast.
Vill du också odla mer men tycker det är svårt att veta hur? Så & odla – Handboken för att lyckas med din skördär en serie små e-böcker som guidar dig till allt du behöver veta för att komma i gång med sådden, pallkragen eller krukan på balkongen. I sommar ska det bli verklighet! Solsöta tomater och frodiga blad, här är knepen du behöver för att lyckas med odlingen i trädgårdsland och pallkragar, på balkonger och bakgårdar.
Grönsaker – Så & odla – Handboken för att lyckas med din skörd är en e-boksingel och har tidigare utkommit som Expressen Magasin som en del av Så och odla – handboken för att lyckas med din skörd.
INNEHÅLL
Solmogna egna tomater
Chili & paprika
Squash, pumpa & gurka
Lök till ditt kök – gul, vit, röd, purjo & salladslök
Frönyheter – så odlar du dem
Tips & inspiration från experterna
Odlingsskola


PDF Books Download "Grönsaker – Så & odla – Handboken för att lyckas med din skörd" Online ePub Kindle